Logo Buurtvereniging Buytenrode. Kop
RSS-feeds RSS-feeds

"Stagecoach" Country Dancers

Iedere donderdagavond is er country dansen in buurtvereniging "Buytenrode", georganiseerd door de "Stagecoach"Country Dancers. Vanaf 19.00 uur tot ongeveer 21.00 uur wordt er les gegeven in "line-dansen", waarna tot 23.00 uur de gelegenheid bestaat voor vrijdansen en de geleerde dansen te oefenen.
Het leuke van country dansen is dat je niet afhankelijk bent van een danspartner, de meeste dansen zijn individueel en worden in groepsverband gedanst. In rijen naast, voor en achter elkaar. Het is ook niet aan een bepaald aantal dansers gebonden; iedereen die de dans beheerst kan meedansen.
 

    

                                                 Country Dance Country Dance Country Dance

Klik hier voor ons email-formulier.
 

Linedancers gezocht

Heb je altijd wel eens gedacht "dat linedansen vind ik wel leuk, maar hoe leer je dat" , dan kan je je nu aanmelden voor een beginnersgroep. Hier leer je de regels van het linedansen en uiteraard wat linedansen is. We dansen zowel op Country als Non Country muziek. Donderdag 8 november 2018 starten we met een nieuwe beginnersgroep. De les wordt gegeven van 19.00 - 20.00 uur door een gediplomeerd dansinstructeur. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.
.
Je kan je aanmelden via ons email-formulier.