Logo Buurtvereniging Buytenrode. Kop
RSS-feeds RSS-feeds Woensdag 19 december 2018: Bingo, zaal open 19.30 uur, aanvang ca 20.15 uur
Woensdag 19 december 2018: kinderknutselclub van 13.45 tot 15.30 uur
Jubileum activiteiten 2017  
Muziekfeest jamsessies 9 september
ZHPV 30 september
Dartreunie 14 oktober
Klaverjasmarathon 11 november
Bingomarathon 18 november
Alle data onder voorbehoud. Op deze pagina zal later specifieke informatie verschijnen mbt de diverse activiteiten.


Buurtvereniging Buytenrode kijkt terug op feestelijke jubileumreceptie

Buurtvereniging Buytenrode vierde afgelopen vrijdag 25 augustus haar 40 jarig bestaan. Dit werd gevierd met een jubileumreceptie. Vele (oud) leden, buurtbewoners, journalisten en fotografen waren aanwezig. Burgemeester Aptroot heropende de buurtvereniging met het onthullen van een herdenkingsbordje van de opening.  
 
In zijn speech liet de burgemeester weten ‘onder de indruk te zijn van de verbouwing’. De vernieuwde dartborden vielen bij hem het meest in de smaak. ‘Ze zijn nog mooier dan de dartborden bij kampioenschappen op de televisie’, aldus burgemeester Aptroot. De voorzitter van de buurtvereniging, dhr. Leo Kiehl, ontving uit handen van de burgemeester een oorkonde voor het 40 jarig bestaan van de buurtvereniging.        

Grote verbouwing 
Tijdens de zomermaanden was de buurtvereniging gesloten voor verbouwingswerkzaamheden. De buurtvereniging heeft een nieuw interieur, waaronder een nieuwe bar, vloer en plafond. Ook zijn de dartborden vernieuwd. De verbouwing is  voor een groot deel door vrijwilligers zelf gedaan. Tijdens de jubileumreceptie werden alle betrokkenen bedankt in de speech van de voorzitter. Met dit nieuwe interieur kan de buurtvereniging weer jaren leuke activiteiten voor buurtbewoners organiseren.

Buurtvereniging Buytenrode
Buurtvereniging Buytenrode, opgericht op 25 augustus 1977 en gelegen in de wijk Buytenwegh, organiseert activiteiten voor bewoners van Buytenwegh. Ook bewoners uit andere wijken van Zoetermeer zijn van harte welkom. Zowel volwassenen als kinderen kunnen verschillende activiteiten volgen op alle dagen van de week, waaronder bingo-avonden, knutselen voor kinderen, dartwedstrijden, dansavonden etc. Kijk voor meer informatie over de activiteiten van de vereniging op www.buytenrode.nl

   


27 mei Pubquiz

Na 2 jaar geleden de vrijwilligers kennis te hebben laten maken met het fenomeen pubquiz was het nu de beurt aan eenieder die dit wilde en zich had opgegeven. In het kader van ons jubileum had het bestuur een pubquizmaster geregeld die ons de, soms wel lastige, vragen stelde. Het werd een gezellige avond en wie weet is dit een onderdeel dat we vaker bij de Buytenrode zulen zien.
Hierbij de foto's van de mensen die de poedelprijs wonnen en de top 3 mag natuurlijk ook niet ontbreken.

13 mei: Hollandse/Apres Ski Avond

​Na de Dance-Party werd er dit keer volop gedanst op de foute muziek, gedraaid door onze huisdj's Marcel en Daan.
Volop Nederlandstalige muziek met af en toe een Engels tintje. Mede dankzij de vrijwilligers voor en achter de bar wederom een geslaagde avond. Op naar het volgende evenement.
 
   

   

   

 ​   
 
Dance Party